Nordingrå

Mannaminne Operahelg

13-14 juli 2013

Varmt välkomna till Mannaminnes första Operahelg!

Det är med oerhört stor glädje vi nu kan presentera den här lilla operafesivalen. Under andra helgen i juli kommer några av Sveriges mest framgångsrika unga operasångare till Nordingrå för att bjuda på musik i världsklass. Detta är ett spännande samarbete mellan Mannaminne, Nordingrå kyrka samt musikerna och arrangörerna Astrid Robillard och Viktor Olauson. Vi tror att kombinationen av Nordingrås underbara sommarnatur och ljuvlig klassisk musik kommer bli lyckad! Vi hoppas att detta blir en festival som återkommer och växer och vi vill gärna se dig i publiken!

 

lördag 13 juli kl 19:00 Mannaminne

Kulinarisk musikafton på Mannaminne

Välkomna till kväll full av god mat och dryck samt vacker musik. Jenny Lindpristagerskan och sopranen Rebecca Rasmussen samt Andreas Franzén (hemkomna från den bejublade uppsättningen av La Bohem på Norrlandsoperan) bjuder på klassiska arior om kärlek och ond bråd död. Allt detta ackompanjeras av festivalens pianist och stråkensemble.

Mer info om mat , pris mm.

 

söndag 14 juli kl 11:00 Nordingrå Hembygsgård

Musik vid Friluftsgudstjänst

Festivalens musiker spelar på mässan

 

söndag 14 juli kl 19:00 Nordingrå kyrka

Glimtar från operans värld

Mezzon Astrid Robilard, sopranen Rebecca Rasmussen och basen Mattias Olsson tar oss med på en resa i operans förtrollade värld. Njut av en kväll med känslor och dramatik av några av Sveriges mest begåvade unga opera sångare.

Entré 100 kr vid dörren.

 

 

Medverkande:

Rebecca Rasmussen – sopran

Astrid Robillard – mezzo sopran

Andreas Franzén – basbariton

Mattias Olsson – bas

Sveriges unga kammarsolister

Astrid Mikaelyan – violin

Viktor Olauson -viola

Kristina Winiarski – cello

Britta Lovén – piano