Natalie Migdal, violin

Natalie MigdalNatalie Migdal är uppväxt i Stockholm (f.1990) och hbörjade spela violin när hon var 6 år-. Vid 16-års ålder påbörjade hon sina studier vid Edsbergs Musikinstitut för Prof. Ulf Wallin och går nu sin masterutbildning för Prof. Per Enoksson.  Natalie har varit solist med flera orkestrar i Stockholm och har spelat Bachs dubbelkonsert och Beethovenromanserna med dirigenterna Carl-Otto Erasmie och Niklas Willén. Hon har tilldelats ett flertal stipendier, bl.a. från Frimurarhuset, Musikaliska Akademien och Ingrid och Per Welins Stipendiefond.

Natalie har framträtt i både radio och tv där hon bland annat medverkat i en dokumentär, ”Natalies dröm” samt uruppfört en stråkkvintett i TV4.

Hon brinner för kammarmusiken och har spelat på både Kungliga Musikaliska Akademiens-  och Kungliga Vetenskapsakademiens högtidsdag på Nybrokajen.

Hon har även medverkat på kammarmusikfestivalen ”santuario de torreciudad”  i Spanien samt Lyckå kammarmusikfestival. Natalie har medverkat vid ett flertal mästarkurser med bland andra Zakhar Bron, Sergei Azizian och Magnus Ericsson.

www.poemkvartetten.com